"MENI JE OVO NEVEROVATNO!" Vezista Zvezde nakon duela sa Partizanom: Derbiji su nešto posebno, tek sad shvatam kakav je to naboj

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

21. 04. 2024. u 14:08

CRVENA zvezda pobedila je Partizan (3:2) u 173. večitom derbiju. Oduševljenje posle trijumfa nije mogao da sakrije vezista crveno-belih Marko Stamenić.

МЕНИ ЈЕ ОВО НЕВЕРОВАТНО! Везиста Звезде након дуела са Партизаном: Дербији су нешто посебно, тек сад схватам какав је то набој

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Svestan je reprezentativac Novog Zelanda da ništa nije gotovo kad je trka za titulu u pitanju, ali da je šampion Srbije napravio veliki korak ka tom cilju.

- Odlična i veoma uzbudljiva utakmica. Mislim da smo bili bolji rival i zasluženo pobedili. Derbiji su nešto posebno, tek sada kada sam na terenu shvatam kolika je njihova važnost i kakav je to naboj. Teško da postoji utakmica koja sa sobom nosi više stresa od nje, i onog pozitivnog i negativnog. Osećamo se odlično nakon veoma važne pobede kojom smo na pravi način započeli plej-of. Ne opuštamo se i svesni smo da je još 18 bodova u igri, ali smo svakako za tri koraka bliži cilju, a to je titula. Slavlje je iza nas, vreme je da u ponedeljak i utorak na treningu budemo još bolji, te da utakmicu u sredu dočekamo na pravi način - istakao je Stamenić.

Vezista crveno-belih posebno je bio oduševljen atmosferom koju su napravili navijači.

- Meni je ovo neverovatno i neopisivo. Oduševljen sam kakvu podršku imamo, ne samo na derbiju, nego na svim utakmicama. Čast mi je što sam deo svega ovog, ali sada kada je finiš sezone, želimo da navijačima sve to vratimo na najlepši mogući način. Nadam se da ćemo se svi zajedno radovati u maju. Verujem da to možemo - zaključio je momak rođen u Velingtonu.

Podsetimo, Crvena zvezda i Partizan ponovo će odmeriti snage u sredu od 19 časova u polufinalu Kupa Srbije.

BONUS VIDEO: DELIRIJUM NA MARAKANI U 89. MINUTU: Gol kojim je Zvezda šokirala Partizan u 173. derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti