IZBAČENI IZ FUDBALA: Kladili se na svoje poraze i dolijali, ali ko je još "pao" sa njima - posebna je priča!

Novosti online

08. 04. 2024. u 19:38

Rusija je ovih dana puna zanimljivih sportskih vesti, zbog rata u Ukrajini i posledica koje Rusi zbog toga imaju pred Olimpijske igre "Pariz 2024", a najnovije stižu iz fudbala - i imaju veze sa prevarama.

ИЗБАЧЕНИ ИЗ ФУДБАЛА: Кладили се на своје поразе и долијали, али ко је још пао са њима - посебна је прича!

Aleksa Stanković

Naime, petorica igrača fudbalskog kluba Kvant, drugoligaša iz Kaluškog regiona, suspendovana su jer su se aktivno kladila - i to mahom na poraze sopstvene ekipe.


Kako saznaje ruske novinska agencija RIA Novosti, petorica tih fudbalera, ali i sudija koji im se pridružio u kladioničarskim aktivnostima, praktično su odstranjeni iz fudbala "za sva vremena", jer neće moći da u njemu učestvuju narednih deset godina.


- Razlozi za suspenziju su brojne uplate koje su oni imali. Jedan od igrača, Magomed Isajev, uplatio je više od sedam miliona rubalja (oko 70.000 evra) tokom prethodnih nekoliko godina, a činio je to i koristeći rođake. Njegov saigrač Armen Avagjan je više od deset puta "igrao" na poraze svoje ekipe, a većina tih uplata donosila su mu dobitke - rekao je izovr pomenute agencije.


Na šta se tačno kladio suspendovani sudija - nije u ovom trenutku poznato javnosti, ali velika je verovatnoća da su u pitanju bile utakmice na kojima je upravo on delio pravdu. A kad je takav slučaj, ekipa "protiv koje" se kladio - baš i nema lak zadatak da pobedi, zar ne?

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave