VIŠE NIJE ORIGINALNO: Tuhel ponavlja istu priču posle još jednog poraza Bajerna

Novosti online

06. 04. 2024. u 19:33

Fudbaleri Bajerna iz Minhena su poraženi na gostovnju u Hajdenhajmu rezultatom 3:2, a nakon meča strateg Bavaraca Tomas Tuhel, ponovo je komentarisao kako je nedopustiv način na koji su poraženi.

ВИШЕ НИЈЕ ОРИГИНАЛНО: Тухел понавља исту причу после још једног пораза Бајерна

FOTO: Tanjug/AP

Nije prvi put ove sezone da Bajern doživi šamar kao što je doživeo danas. Nešto očigledno ne funkcioniše u prošlogišnjem šampionu, a njihov odlazeći strateg ponovo tvrdi da su ovakve utakmice nedopustive.

 - Ovakve stvari ne smeju da nam se dešavaju na ovom nivou. Imali smo sve pod kontrolom na poluvremenu i sada je zaista teško odgovoriti šta se dogodilo kasnije. Mučili smo se da zadržimo nivo, nažalost, ista stvar nam se ponovila i danas. Prokockali smo utakmicu u prvih 15 minuta drugog poluvremena, nakon što smo odradili toliko dobrih stvari u prvom delu igre. Stvorili smo tri, četiri šanse da postignemo treći gol, ali nismo pogodilo. Način na koji smo primali golove bio je jednostavno nedopustiv i prelak. - rekao je Tuhel.

Nakon ovog poraza, Bajern je ostao na drugoj poziciji sa 16 bodova manje od vodećeg Bajer Leverkuzena i ukoliko izabranici Ćabija Alonsa slave u sledećem kolu, matematički će obezbediti titulu.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)