UHAPŠEN BIVŠI PREDSEDNIK FS ŠPANIJE: Muljanje sa Arapima mu došlo glave

Novosti online

03. 04. 2024. u 13:51

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Španije (RFEF) Luis Rubijales uhapšen je i sproveden u sud u sredu odmah po sletanju na madridski aerodrom. On se vraćao iz Dominikanske Republike, a slobode je lišen zbog navodnog učešća u finansijskim malverzacijama.

УХАПШЕН БИВШИ ПРЕДСЕДНИК ФС ШПАНИЈЕ: Муљање са Арапима му дошло главе

EPA

Rubijales je zajedno sa nekolicinom bivših saradnika u Savezu osumnjičen za pribavljanja materijalne koristi iz ugovora koji je RFEF svojevremeno potpisao sa Saudijskom Arabijom.

Luis Rubijales je bio u Dominikanskoj Republici pre dve nedelje kada je policija pretražila kancelarije Fudbalskog saveza Španije i Rubijalesovu kuću u Granadi, u sklopu istrage o korupciji i pranju novca.

Policija je privela sedam osoba, a Rubijales je jedna od pet osoba pod istragom.

Rubijales je u septembru podneo ostavku nakon što je izazvao međunarodni skandal jer je reprezentativku Španije bez njene dozvole poljubio u usta na pobedničkom postolju prilikom ceremonije dodele trofeja u Sidneju u avgustu, na kome je Španija trijumfovala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave