JE L' OVO IKO VEROVAO? Oglasio se Partizanov dželat posle senzacije u Humskoj (VIDEO)

Novosti online

14. 03. 2024. u 10:58

Šokirao je Napredak Partizan usred Humske minimalcem u 25. kolu Superlige, čime je Crvena zvezda pobedom nad Radničkim na Čairu 2:0 preotela tron.

ЈЕ Л ОВО ИКО ВЕРОВАО? Огласио се Партизанов џелат после сензације у Хумској (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

I dok su navijači Partizana iskalili bes na sudijskoj svlačionici, gde su porazbijali prozore, u svlačionici gostiju usledilo je veliko slavlje zbog velike pobede, a na društvenim mrežama pojavio se snimak kako je sve izgledalo. Glavnu reč vodio je strateg Gaćinović, koji je na sav glas uzvikivao:

- Je l' ovo iko verovao? Nije, uzvraćali su fudbaleri Napretka, da bi usledilo novo isto pitanje, ovoga puta uz odgovor Gaćinovića seniora: Je l' ovo iko verovao? Nije – samo mi!

Veruj – bila je završna poruka trenera Napretka Vladimira Gaćinovića, koji je zatim na konferenciji za medije pozvao navijače da u narednom kolu podrže njegove učenike „pod Bagdalom“ u dvoboju sa Radničkim iz Niša.

- Isto igramo i želimo pobedu protiv svih rivala. Sanjam da napunimo Bagdalu, ako sad nije prilika, neće biti nikad - istakao je iskusni šef stručnog štaba Napretka.

Kruševljani su trenutno na devetom mestu Superlige sa 32 bodova, tri manje od Novog Pazara koji je na poziciji koja vodi u plej-of.

BONUS VIDEO: ZA ROĐENDAN ZVEZDE: Velika bakljada "delija" u 79. minutu derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)