RADNIČKI NE NAMERAVA DA STANE: Kragujevčani nastavili neverovatan niz pobeda

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 03. 2024. u 16:35

FUDBALERI Radničkog iz Kragujevca nastavili su da nižu pobede u Superligi Srbije. Oni su u 25. kolu savladali Železničar na "Čika Dači" sa 3:0.

РАДНИЧКИ НЕ НАМЕРАВА ДА СТАНЕ: Крагујевчани наставили невероватан низ победа

FOTO: M. Vukadinović

Zanimljivo je da su sva tri pogotka viđena u drugom poluvremenu i sva tri puta se zatresla mreža gostiju.

Najpre je Milutin Vidosavljević u 68. minutu doveo Radnički do prednosti, a 10 minuta kasnije Vahdi Sahli je iskoristio nepažnju odbrane rivala, uzeo loptu i izašao sam ispred Milana Mijatovića i nije mu bilo teško da ga matira.

Konačan rezultat postavio je Luka Zorić u 90. minutu. On je postigao sjajan gol, tukao je malo van kaznenog prostora i pogodio je gornji ugao.

Radnički se nalazi u seriji od šest pobeda, sedam ako se računa i prvi deo sezone. Kragujevčanima neće biti lako da nastave impresivan niz, pošto u narednom kolu gostuju aktuelnom šampionu, ekipi Crvene zvezde.

Izabranici Feđe Dudića se nalaze na četvrtom mestu na tabeli sa 41 bodom, dok su Pančevci na pretposlednjoj 15. poziciji sa 22 boda.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!