SRBIJA IZGUBILA PAVLOVIĆA! "Lažni" Srbin debituje za Nemačku protiv lažne države Kosovo

Novosti online

06. 03. 2024. u 13:59

RAT oko Aleksandra Pavlovića uveliko traje. Srbija bi da uzme Bajernovog vunderkinda, Nemci su zakopčani, Julijan Nagelsman se kocka, a mladi fudbaler je zakopčan.

СРБИЈА ИЗГУБИЛА ПАВЛОВИЋА! Лажни Србин дебитује за Немачку против лажне државе Косово

FOTO: Tanjug/AP

Momak srpskog porekla, ali rođen i odrastao u Minhenu, želja je i jednih i drugih, međutim, po informacijama poznatog novinara nemačke verzije Skaj sporta Florijana Pletenberga, trenutno je bliži dresu Nemačke, a prenosi "Mocartsport"

Navodno će Pavlović biti pozvan za martovske mečeve da debituje za mladu reprezentaciju Nemačke protiv takozvanog Kosova i Izraela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a uveliko se nalazi i na oku selektora A reprezentacije Nemačke Julijana Nagelsmana.

Pletenberg tvrdi da je Pavlović već odlučio da nastupa za Nemačku, za koju je u dva navrata nosio dres selekcije do 20 godina, i da će se odazvati pozivu Antonija di Salva da zaigra za mladu reprezentaciju, čime bi se dodatno nametnuo Julijanu Nagelsmanu.

Novinar Skaja navodi da Nemci ne žele da žure i preskaču stepenike, ali ističe da neće biti veliko iznenađenje ukoliko mladi fudbaler dobije poziv za EURO.

Čini se da Nemci u ovom slučaju imaju jače adute u rukama nego Fudbalski savez Srbije, mada bi gužva u redovima "pancera" na Pavlovićevoj poziciji mogla da ide u prilog čelnicima FSS.

Podsetimo, Toni Kros je najavio povratak u nacionalni tim, tu je Paskal Gros, a značajnoj minutaži nada se i Robert Andrih.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)