"ŠALJITE TEŠKU ARTILJERIJU U MINHEN"! Legendarni golman smatra da Srbija ne sme da izgubi Pavlovića

Novosti online

06. 03. 2024. u 09:34

Odličan meč u pobedi Bajerna nad Lacijom (3:0) pružio je mladi Aleksandar Pavlović, momak kog selektor Srbije Dragan Stojković želi u nacionalnom timu.

ШАЉИТЕ ТЕШКУ АРТИЉЕРИЈУ У МИНХЕН! Легендарни голман сматра да Србија не сме да изгуби Павловића

Foto: Profimedia

Vezista koji bira između Srbije i Nemačke bio je starter u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Pavlović je odigrao celu utakmicu, a o njemu je govorio Ranko Stojić u studiju televizije "Arena sport". On je poručio da bi iz FSS trebalo da budu uporni jer smatra da bi odluka Pavlovića da igra za Srbiju mogla da bude fantastična stvar za našu nacionalnu selekciju.

- Možda se ovo nekom neće svideti, ali ako je potrebno neka najtežu artiljeriju pošalju na razgovore sa roditeljima i igračem - poručio je Stojić i dodao:

- Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi su ti ljudi. Džajić bi trebalo da priča sa Aleksandrovim roditeljima, ima veliki uticaj na mnoge ljude, pogotovo one starije generacije. Zbog rejtinga, imena i svega što je predstavljao. A Stojković da razgovara sa igračem, da mu se kaže da je našoj reprezentaciji neophodan.

Pavlović ima 19 godina, ali već je pokazao mnogo.

- To je momak koji bi rešio mnoge probleme u našoj selekciji u sledećih deset godina. Nema niko pravo da reaguje sujetom ili bilo čime drugim kad je u pitanju opšti interes. Ne preterujem, na osnovu viđenog, apsolutni je interes da se Pavlović priključi Srbiji - poručio je Stojić.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)