KAKAV ŠOK U PREMIJER LIGI: Nunjez spasao Liverpul u 99. minutu i prekinuo 40-godišnje prokletstvo

Novosti online

02. 03. 2024. u 18:13

Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Notingem foresta rezultatom 1:0 u 27. kolu Premijer lige.

КАКАВ ШОК У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Нуњез спасао Ливерпул у 99. минуту и прекинуо 40-годишње проклетство

FOTO: Tanjug/AP

Očekivalo se da će ekipi Liverpula biti teško, s obzirom na probleme sa povredama koje imaju momci predvođeni Jirgeniom Klopom, pa samim tim i utakmica nije bila previše uzbudljiva. "Crveni" nisu mogli da probiju bedem "šumara" pa nismo imali priliku da vidimo prave šanse.

Pokušao je Klop u drugom poluvremenu da razmrada ekipu izmenama. Čak pet igrača zamenio nemački stručnjak, ali kada je u ekipu uveo Darvina Nunjeza ispostaviće se da je to pun pogodak. Meč je odmicao, sudija je produžio utakmicu čak deset minuta i sve je već delovalo kao da će liverpul doživeti kiks koji može skupo da ih košta u borbi za titulu. Međutim posle kornera koji je izveo Soboslaj i velike gužve u šesnaestercu, lopta se odbila i delovalo je da se Notingem odbranio, ali se lopte nekako dočepao Mekalister koji je centaršutem pronašao Nunjeza koji je postigao gol i doneo Liverpulu dragocena tri boda (VIDEO).

Trijumf koji je ostvario tim Jirgena Klopa je prva prvenstvena pobeda Crvenih na gostovanju Forestu još od oktobra 1984 - od tada je Notingem šest puta uzimao ceo plen, a sedam puta je bilo nerešeno.

Nakon ovog meča, Liverpul je ostao na prvoj pozciji šampionata sa 63 boda, dok je na drugom mestu Mančester siti sa 59 bodova i utakmicom manje.

BONUS VIDEO: Zbog ovoga je dosuđen penal za Crvenu zvezdu protiv TSC-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)