GVARDIOLA HVALIO BIVŠEG ĐAKA, PA PORUČIO: Nije to pitanje za mene, pitajte ljude iz Liverpula

Novosti online

27. 02. 2024. u 15:41

Čovek za kojim se diže prašina ovih dana je Ćabi Alonso, ali nikome nije jasno zašto se pitanje o njegovoj budućnosti nameće i njegovom bivšem treneru, a sada menadžeru Mančester sitija Pepu Gvardioli.

ГВАРДИОЛА ХВАЛИО БИВШЕГ ЂАКА, ПА ПОРУЧИО: Није то питање за мене, питајте људе из Ливерпула

FOTO: Tanjug/AP

Jasno je da će u maju bez trenera ostati dva velika kluba – Liverpul i Bajern. Takođe, i jedni i drugi voleli bi da na svoj platni spisak dodaju ime Ćabija Alonsa. A nisu jedini.

I pitanja se o Alonsovoj budućnosti postavljaju svima, pa i njegovom bivšem treneru Pepu Gvardioli.

Španac je srećan zbog svog nekadašnjeg đaka i uspeha koji pravi, ali ne razume zašto on mora da odgovara na pitanja o njegovoj budućnosti.

- To je pitanje za Liverpul i naravno da na njega neću da odgovorim jer ja ne znam ideje koje oni imaju - rekao je Gvardiola.

Foto: Profimedia

Potom je govorio o poslu koji obavlja Alonso u Bundesligi...

- Ali, ako se vaše pitanje odnosi na posao koji on obavlja ove sezone u Bajeru. Iskreno, vau! To je jedini tim u modernom fudbalu koji je neporažen u svim takmičenjima i koji se bori sa Bajernom iz Minhena na način na koji se bori - rekao je Pep i dodao:

- Pred njima je najvažniji deo sezone. Sada nisu u poziciji da mogu da osvoje Bundesligu, sada su u poziciju da mogu da je izgube jer svi već misle da su je osvojili. I sada je to najteže jer nije gotovo dok nije gotovo - dodao je Gvardiola.

Nije se tu zaustavio...

- Ali nije tu stvar samo u načinu na koji igraju. Nisu izgubili utakmicu u Evropi, u Kupu, u Bundesligi. Način na koji igraju je neverovatan. Mislim da sam imao veliku sreću što sam ga imao u timu, on je bio izuzetno, izuzetno inteligentan igrač - zaključio je Gvardiola.

Bonus video JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024