OTIŠLI MU ŽIVCI: Sramota! Evo šta je Kristijano Ronaldo uradio kada su mu navijači vikali "Mesi! Mesi!" (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2024. u 12:18

Ko je najbolji fudbaler sveta u ovoj generaciji, Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi, pitanje je na koje odgovor uglavnom zavisi od toga ko vam je od njih dvojice draži, ali je Portugalac sebi oborio "rejting" najnovijim ponašanjem.

ОТИШЛИ МУ ЖИВЦИ: Срамота! Ево шта је Кристијано Роналдо урадио када су му навијачи викали Меси! Меси! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@liberta___depre

Ronaldo bogatu karijeru privodi kraju u dresu saudijskog Al Nasra i sa njim je u nedelju gostovao Al Šababu, u 21. kolu prvenstva.

Na dva vođstva gostiju (prvi gol je upravo Portugalčevo delo, i to iz jedanaesterca), domaćin je odgovarao svojim pogocima, a onda je Taliska u 86. minutu doneo pobedu od 2:3 Al Nasru.

Presrećni Ronaldo je to burno slavio, ali još burnije je reagovao kada ga je domaća publika provocirala vičući "Mesi! Mesi!".

Glavni junak ove priče tada je postao njen tragičar - vrlo nepristojno je gestikulirao ka navijačima, što je naišlo na osudu širom sveta.

Evo i šta je to Kristijano Ronaldo uradio:

Na tabeli fudbalskog prvenstva Saudijske Arabije vodi Al Hilal za koji igraju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, i to sa 56 bodova uz utakmicu manje od najbližih pratilaca. Slede Al Nasr sa 52, Al Ahli sa 43 i Al Tavon sa 38.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)