RADNIČKI UBEDLJIV U IVANJICI: Kragujevčani razbili Javor i nastavili sjajnu seriju

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

25. 02. 2024. u 15:53

FUDBALERI Radničkog 1923 ostvarili su ubedljiv trijumf u Ivanjici protiv Javora - 3:0 u 22. kolu Superlige Srbije.

РАДНИЧКИ УБЕДЉИВ У ИВАЊИЦИ: Крагујевчани разбили Јавор и наставили сјајну серију

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani su na ovaj način nastavili sjajnu seriju, pošto im je ovo bio četvrti vezani prvenstveni trijumf. Tri su ostvarili od kako se šampionat nastavio. Redom su dobijali Radnički Niš (3:2), Vojvodinu (2:1) i sada Javor (3:0). Vredi istaći da su pred zimsku pauzu pobedili Radnik (1:0).

Što se tiče meča u Ivanjici, izabranici Feđe Dudića su sve rešili u prvom poluvremenu. Igrao se 37. minut kada je Milutin Vidosavljević zatresao mrežu domaćeg tima sa bele tačke.

Potom je na scenu stupio Kilijan Bevis koji je u nadoknadi vremena postigao dva pogotka i tako praktično stavio tačku na ovaj duel.

U nastavku utakmice je dvostruki strelac gostiju morao u svlačionicu već u 70. minutu pošto je zaradio drugi žuti karton.

Javor brojčanu prednost nije iskoristio da postigne barem počasni pogodak. Ekipa Radovana Ćurčića je tako zabeležila i treći poraz u drugom delu prvenstva.

Ivanjičani su sada 14. na tabeli sa 21 bodom, dok je Radnički na petom mestu sa 32 boda, ima tri manje od četvrtoplasiranog Čukaričkog.

BONUS VIDEO: SPRETNO: Gol kojim je Šerif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad Čukaričkim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!