PSŽ BRZO POPUNJAVA "RUPU" ODLASKOM MBAPEA: NJih dvojica stižu za 200 miliona evra!

M. Bl.

17. 02. 2024. u 21:30

ODLAZI Kilijan Mbape? Ok, nema nikakvih problema. Tako rezonuju u taboru PSŽ posle informacije da će 25- godišnji napadač definitivno napustiti redove "svetaca" na kraju sezone i pojačati madridski Real.

ПСЖ БРЗО ПОПУЊАВА РУПУ ОДЛАСКОМ МБАПЕА: Њих двојица стижу за 200 милиона евра!

FOTO: Tanjug

Njegov odlazak otvoriće prema pisanju "Asa" budžet od oko 200 miliona evra, od čega 72 miliona otpada na njegovu bruto platu, a ostatak se vodi kao bonus za lojalnost. Parižani će prema istom izvoru taj novac iskoristiti za angažovanje napadača Napolija Viktora Osimhena (25) i ofanzivnog veziste Milana Rafaela Leaa (24).

Nigerijski reprezentativac, Osimhen, odigrao je 18 utakmica za Napoli i u njima postigao osam golova, upisavši i tri uspešna dodavanja za gol. Vrednost mu je procenjena na 110 miliona evra, s time da navodno ima izlaznu klauzulu od 100 ili više miliona evra.

Portugalac Leao je najveća zvezda Milana za koji je ove sezone postigao sedam i namestio devet pogodaka u 29 utakmica. Njegova vrednost na "Transfermarktu" iznosi 90 miliona evropskih novčanica. Osimhenov ugovor s Napolijem važi do 2026, a Leaov sa Milanom do 2028.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!