DŽAJIĆ SE NE PLAŠI RIVALA! Imamo šanse za prolaz, rado sam ispunio želju Čeferinu za potpisan dres

Tanjug

09. 02. 2024. u 11:33

I pre dolaska u Pariz znao sam da nijedna grupa nije laka. Fudbal je toliko danas izjednačen da je svaka utakmica bukvalno za sebe, rekao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić posle žreba za Ligu nacija.

ЏАЈИЋ СЕ НЕ ПЛАШИ РИВАЛА! Имамо шансе за пролаз, радо сам испунио жељу Чеферину за потписан дрес

FOTO: FSS

Srbija će igrati u grupi 4 divizije A protiv Španije, Danske i Švajcarske.

"Razgovarao sam sa selektorom, zadovoljan je. Mislim da imamo šanse da budemo među dve selekcije u grupi i da idemo dalje. Po kvalitetu koji posedujemo, verujem da možemo to da ostvarimo. Lepo je biti u ovom društvu najboljih evropskih selekcija" istakao je Džajić za sajt FSS.

On je posebno izdvojio aktuelne osvajače trofeja Špance, koji gostuju u Beogradu 5. septembra.

"Dugo nismo igrali sa Španijom, a uglavnom smo imali dobre rezultate.Tako velika selekcija je i lep motiv za igrače. To su utakmice koje igrači najviše vole".

Džajić se osvrnuo i na susret sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom kome je poklonio potpisan dres sa brojem 11, s obzirom na to da je Slovencu bio dečački idol.

"Da, tražio mi je preko Zorana Lakovića i drago mi je da sam mu uručio dres sa posebnom posvetom. Radi se o jednom izuzetnom čoveku koji sjajno vodi evropski fudbal", istakao je Džajić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave