BESPLATNO NA PREMIJERU: Crvena zvezda "otvara kapije" protiv Voždovca

Novosti online

05. 02. 2024. u 14:02

FUDBALSKI klub Crvena zvezda saopštio je danas da će za sve navijače biti besplatan ulaz na meč 20. kola Superlige Srbije protiv Voždovca, koji će biti odigran u subotu od 16.30 časova na stadionu "Rajko Mitić".

БЕСПЛАТНО НА ПРЕМИЈЕРУ: Црвена звезда отвара капије против Вождовца

FOTO: M. Vukadinović

 - Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su 'crveno-bele' boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmicu protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću - navode iz Crvene zvezde.

"Crveno-beli" su za meč sa Voždovcem najavili spektakl na tribinama.

 - Dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa. Napominjemo da će kapije stadiona 'Rajko Mitić' biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za deveti mart i tada ulaz neće biti besplatan. Zvezdaši, vidimo se na Marakani -  zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!