INZAGI PRED VELIKI DERBI INTER - JUVENTUS: Treba da budemo savršeni? Pa, dobro...

Novosti online

04. 02. 2024. u 07:55 >> 12:09

Ovog vikenda očekuje nas još jedan derbi u Seriji A u kojem će ekipa Intera ugostiti Juventus. Biće to meč koji može imati veliku važnost kada je reč o budućem šampionu Italije, pošto ova dva tima deli samo bod na tabeli.

ИНЗАГИ ПРЕД ВЕЛИКИ ДЕРБИ ИНТЕР - ЈУВЕНТУС: Треба да будемо савршени? Па, добро...

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Trener ekipe Intera iz Milana Simone Inzagi svetsan je važnost ovog derbija, ali i pritiska igranja pred svojim navijačima.

- Oba tima će imati pritisak, ali mi smo srećni što možemo da odigramo utakmicu nakon odličnog starta u šampionatu. Igramo na svom stadionu i imaćemo pritisak naših navijača, koje ćemo pokušati da oraspoložimo. Biće potreban savršen Inter? Tome se i nadam. Trenutno su svi momci na raspolaganju, osim Kuadrada – rekao je Inzagi najavljujući ovaj megdan.

Trener nerazura istakao je da je utakmica važna, ali ne i najvažnija od kad je na klupi milanske ekipe.

- Biće to važan italijanski derbi, osim na tabeli, i po drugim aspektima i trudićemo se da damo sve od sebe. Međutim, to nije najvažnija utakmica otkako sam ovde, posle finala Lige šampiona. Mi u Interu znamo da je svaka utakmica važna. U januaru smo igrali pet i sve smo dobro uradili, doneli kući trofej. Želimo da pobedimo – ne skriva Inzagi.

U prethodnom kolu italijanskog šampionata, ekipa Intera je savlada Fjorentinu, dok je Juventus remizirao sa Empolijem. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)