ČUVENI FUDBALER NA PSIHIJATRIJSKOM LEČENJU! Ima redak poremećaj, a ne tako davno bio je najplaćeniji igrač na svetu

Novosti online

02. 02. 2024. u 20:40

Jedan od najbolje plaćenih fudbalera na svetu krajem prve i početkom druge decenije 21. veka, Ezekjel Laveci, na psihijatrijskom je lečenju.

ЧУВЕНИ ФУДБАЛЕР НА ПСИХИЈАТРИЈСКОМ ЛЕЧЕЊУ! Има редак поремећај, а не тако давно био је најплаћенији играч на свету

Foto: Profimedia

Bivši argentinski reprezentativac Ezekijel Laveci proživljava verovatno najteži period u životu u poslednjih 40 dana, doživeo je ozbiljne povrede na jednoj žurci (ostalo je nepoznato javnosti da li ga je neko ubo oštrim predmetom, ili je sam, slučajno, doživeo povrede koje su u prvi mah opisivane kao ubodne), a početkom januara se i predozirao.

Tada je Laveci i primljen u bolnicu u Buenos Ajresu, smešten je bio na intenzivnu njegu, a danas, više od tri nedelje kasnije, nalazi se u jednoj drugoj klinici.

Naime, španska "Marka" je objavila da su doktori Laveci dijagnostikovali hipomaniju, hronični poremećaj raspoloženja.

– On se ne leči od zloupotrebe droga ili alkohola, već od psihijatrijskog poremećaja zbog kog neko može sam sebe da povredi i koji može da bude podstaknut raznim faktorima – objasnio je Lavecijev pravni zastupnik.

Advokat je objasnio i da jedna hipomanična epizoda može da traje od jednog do četiri dana, a još uvek nema određenog datuma kada bi Laveci trebalo da napustiti kliniku. 

Inače, hipomanija je deo bipolarnog poremećaja, a poznata je i pod nazivom manična depresija.

Ezekijel Laveci - biografija

Laveci je završio igračku karijeru 2019. godine, kao član kineskog Hebeja, a u najboljim danima bio je član Napolija i Pari Sen Žermena.

Karijeru je počeo 2003. u Estudijantesu, potom je igrao za San Lorenco, da bi od 2007. do 2012. godine bio član Napolija. Igrajući na jugu Italije, postigao je 38 golova na 156 utakmica, da bi potom prešao u Pari Sen Žermen. Za četiri godine, postigao je 35 golova u njihovom dresu, a onda otišao u Kinu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)