ZVEZDA GAZI SVE PRED SOBOM: Vladan Milojević "naštimovao" šampiona, mreže sjajno trese i igrač od kog su "delije" digle ruke (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2024. u 17:09

FUDBALERI Crvene zvezde ostvarili su četvrtu pobedu iz isto toliko mečeva na pripremama na Kipru. Crveno-beli su savladali lučansku Mladost sa 2:0.

ЗВЕЗДА ГАЗИ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Владан Милојевић наштимовао шампиона, мреже сјајно тресе и играч од ког су делије дигле руке (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener šampiona Srbije, Vladan Milojević odlučio je da utakmicu počne u sastavu: Popović - Nedeljković, Spajić, Dragović, Radojević - Mijailović, Kanga - Olajinka, Šljivić, Lučić - Endijaj.

Opravdala je Zvezda ulogu favorita i na ovom susretu. Do prednosti je došla u 16. minutu preko Jovana Šljivića. Radojević je dobro proigrao Lučića, ovaj uposlio mladog vezistu koji je udarcem iz okreta savladao iskusnog Sašu Stamenkovića.

Devet minuta se čekalo na novi pogodak. Radojević je poslao odličnu loptu u kazneni prostor sa leve strane. Sve je dobro pratio Šerif Endijaj koji je sjajno skočio i poslao loptu u mrežu rivala. Ovaj gol može Senegalcu dosta da znači, s obzirom na to da su često navijači imali šta da mu zamere zbog loših partija u prvom delu sezone.

Do kraja utakmice rezultat se nije menjao, a pao je malo intezitet igre. Mladost je bolje odigrala drugo nego prvo poluvreme, imala je nekoliko dobrih napada, no Zoran Popović je ostao nesavladan.

Ekipa iz Beograda je meč završila sa desetoricom igrača pošto je Marko Stamenić u vrlo kratkom vremenskom intervalu dobio dva žuta kartona zbog dva nepropisna starta nad Ćirićem.

Jedno dobro poznato lice za navijače crveno-belih pratilo je ovu utakmicu na Kipru. U pitanju je El Fardu Ben koji je došao da pozdravi bivše saigrače. On je sada član Apoela iz Nikozije.

Crvena zvezda narednu prijateljsku utakimcu igra 1. februara protiv Botev Vratse iz Bugarske. Lučanci će istog dana igrati protiv kiparske Karmiotise.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu