BRUKA! Real uz skandalozan gol koji je VAR priznao, a onda još jedan - i to u 99. minutu, od 0:2 do trijumfa! (VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 22:00

Real Madrid gubio sa 0:2 od poslednjeplasirane ekipe Primere, Almerije, a onda ju je na kraju pobedio sa 3:2 i to na, po nekima, skandalozan način.

БРУКА! Реал уз скандалозан гол који је ВАР признао, а онда још један - и то у 99. минуту, од 0:2 до тријумфа! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

"Fenjeraš"  je spektakularno počeo i završio prvo poluvreme. U uvodnom minutu strelac za goste bio je Ramazani, a u 43. je Gonzalez doneo 0:2.


Trener Reala Karlo Anđeloti je na velikom predahu zamenio trojicu igrača, Rodrigo, Fernandez i Mendi se nisu vraćali na teren, a ušli su Hoselu, Diaz i Garsija.


No, u centru pažnje bile su sudije.


Ne toliko zbog penala kojim je Džud Belingem u 57. minutu smanjio zaostatak "kraljevića", niti zbog poništenog gola Aribasa za goste, već zbog toga što ni pored VAR provere - nije anuliran pogodak rukom kojim je Vinisijuš Žunior u 67. minutu poravnao rezultat.


A učinio je to ovako:


U devetom minutu sudijske nadoknade, stotinak sekundi nakon što je Almerija ostala bez isključenog Garitana, kontra Madriđana donela im je veliku radost.


Rezervista Kamavinga je oduzeo loptu gostima, dodao je Belingemu na levoj strani, a ovaj nastavio akciju u kojoj je - bio asistent: na centaršut s desne strane reagovao je izvrsno glavom, proigravši kod dalje, desne stative, Karvahala za trijumf od 3:2.


Evo i kako je to izgledalo:


Posle ove kontroverzne pobede, Real je, makar privremeno, pretekao Đironu na čelu tabele - imao je 51 bod, a pomeunuti dosadašnji senzacionalni lider, pred svoj meč sa 17-plasiranom Seviljom, 49. Na trećem mestu je Barselona sa 44.

Bonus video: In memoriam - Siniša Mihajlović

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)