NEMA ŠALE KOD VLADANA MILOJEVIĆA: Crvena zvezda završila saradnju sa strelcem sjajnog gola na večitom derbiju!

Novosti online

09. 01. 2024. u 16:06

FK Crvena zvezda će u nastavak sezone 2023/2024 ući bez jednog dosadašnjeg prvotimca.

НЕМА ШАЛЕ КОД ВЛАДАНА МИЛОЈЕВИЋА: Црвена звезда завршила сарадњу са стрелцем сјајног гола на вечитом дербију!

Profimedia

Podsetimo, Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova, jednim manje od vodećeg Partizana od kog je izgubila u "večitom derbiju" kojim je spuštena zavesa na jesenji deo prvenstva.

U nastavak šampionske trke, pored novog/starog trenera, a Vladan Milojević se vratio na Marakanu i zamenio Baraka Bahara ove zime, Zvezda će ući i sa nešto izmenjenim igračim kadrom.

Prvo pojačanje je već obezbeđeno, što su vam "Novosti" ekskluzivno javile u ponedeljak uveče, a u utorak se klub sa Marakane obratio javnosti sledećim kratkim saopštenjem, uz kraći video-prilog:

"FK Crvena zvezda obaveštava javnost da se pozajmica Aleksa Viga u našem klubu završila, te da je argentinski fudbaler pojačao ekipu iz svoje domovine. Puno sreće u nastavku karijere!

Iskoristićemo priliku da se prisetimo sjajnog pogotka Viga na večitom derbiju", poručili su iz Ljutice Bogdana 1a uz sledeći snimak:

Podsetimo, prvotimci Zvezde su tokom 8. i 9. januara u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku obavili medicinske preglede i testiranja za nastavak sezone, te je sve spremno za zvanično okupljanje koje će biti organizovano u sredu na stadionu “Rajko Mitić”. Crveno-beli će trenirati na Marakani do 14. januara, a zatim će sledećeg dana – 15. januara krenuti put Kipra gde će na Pafosu boraviti do 2. februara, kada je zakazan povratak u Beograd. 

 
Prolećni deo sezone počeće 10. februara, a Crvena zvezda će u 20. kolu na svom terenu igrati sa ekipom Voždovca.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)