"VEĆ SUTRA..." Saopštenje FK Crvena zvezda o grupi prvotimaca

Novosti online

08. 01. 2024. u 16:03

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su sa medicinskim pregledima i testiranjima za prolećni deo sezone u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, saopštio je danas šampion Srbije.

ВЕЋ СУТРА... Саопштење ФК Црвена звезда о групи првотимаца

FOTO: FK Crvena zvezda

"Nakon zimske pauze, prva grupa naših prvotimaca je prošla specijalističke medicinske preglede. 'Crveno-beli' fudbaleri su dolazili u grupama i redom obilazili doktorske ordinacije, te sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju, počev od medicinskih, pa do motoričkih. Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom početku drugog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Tome se dodaje i sledeće:

"Odlična atmosfera nije izostala tokom pregleda, a tome su svedočili brojni osmesi na licima naših prvotimaca, koji su se ponovo okupili nakon praznika. Već sutra u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, preostali deo ekipe će se podvrgnuti testiranjima, dok je zvanično okupljanje zakazano za 10. januar".

Podsetimo, Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova, dva manje od vodećeg Partizana od kog je izgubila u "večitom derbiju" kojim je spuštena zavesa na jesenji deo prvenstva.

Prolećni deo sezone počeće 10. februara, a Crvena zvezda će u 20. kolu na svom terenu igrati sa ekipom Voždovca.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)