PROBLEM ZA INTER MAJAMI: Mesi van terena izvestan period!

Filip Milošević

26. 12. 2023. u 12:41

FUDBALER Intera iz Majamija Lionel Mesi propustiće naredne sezone najmanje sedam mečeva svog kluba u MLS ligi zbog obaveza u reprezentaciji Argentine, prenosi španska Marka.

ПРОБЛЕМ ЗА ИНТЕР МАЈАМИ: Меси ван терена известан период!

Tanjug/AP

Menadžeri argentinskog fudbalera su najavili rukovodstvu Intera da će Mesi morati da propusti pojedine mečeve u MLS ligi naredne godine.

Španski mediji podsećaju da Mesija naredne godine sa Argentinom očekuje Kup Amerike, koji je na programu od 20. juna do 14. jula u SAD. Argentinski fudbaler zbog toga neće igrati na najmanje pet utakmica u MLS ligi. 

Mesi će krajem marta naredne godine imati obaveze sa reprezentacijom Argentine, zbog čega najverovatnije neće nastupiti na dva meča za Inter. On je ove sezone odigrao 14 utakmica za klub iz Majamija i postigao je 11 golova.

Nova sezona u MLS ligi počinje 21. februara naredne godine.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)