ŠAL JE OBAVEZAN! Zvezdaši apeluju, ima još mesta na Marakani

Novosti online

13. 12. 2023. u 11:05

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona dočekuju aktuelnog šampiona, ekipu Mančester sitija.

ШАЛ ЈЕ ОБАВЕЗАН! Звездаши апелују, има још места на Маракани

FOTO: Tanjug/AP

Ono što je već poznato, crveno-beli su završili učešće u Evropi za ovu godinu, ali će na svom stadionu pokušati da izbore rezultat koji će obradovati navijače.

Duel je na programu od 18.45, a na dan utakmice, oglasili su se i iz kluba.

- U skladu sa prethodnim oglašavanjem FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će blagajne na stadionu “Rajko Mitić” raditi i na dan utakmice protiv Mančester sitija, te da svi zainteresovani mogu obezbediti ulaznice do početka duela (18.45), ali i onlajn putem - naveli su crveno-beli, pa dodali:

- Šalteri Marakane će raditi od 10 sati pa do početka odigravanja susreta između crveno-belih i nebeskoplavih iz Mančestera. U prodaji su dostupne karte za severnu i južnu tribinu, a cena je 3500 dinara, dok samo do ulaznica za jug možete stići i ONLAJN.

 - Podsećamo sve zvezdaše da je šal obavezan na meču naših prvotimaca protiv Mančester sitija u okviru šestog kola grupne faze Lige šampiona, kako bismo kroz još jednu fantastičnu sliku Marakane predstavili naš klub Evropi u najlepšem svetlu - navodi se u kratkom saopštenju kluba.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)