BINIĆU NIŠTA NIJE JASNO: Zašto treneri rivala imaju čudne komentare samo posle mečeva sa Zvezdom?

Tanjug

04. 12. 2023. u 14:52

Vidim da u poslednjih nekoliko utakmica treneri Zvezdinih rivala imaju čudne komentare i pitam se odakle to dolazi, kako i zašto to rade, kada na tim mečevima nije bilo apsolutno nijednog spornog momenta, ne samo za njih, nego i za medije, rekao je nekadašnji fudbaler crveno-belih Dragiša Binić.

БИНИЋУ НИШТА НИЈЕ ЈАСНО: Зашто тренери ривала имају чудне коментаре само после мечева са Звездом?

Foto: M.Vukadinović

- Ne mogu da se ne zapitam otkud to da na primer trener Vojvodine ima aluzije posle meča sa Zvezdom, a nakon duela sa Partizanom ne komentariše činjenicu da je protiv njegove ekipe dosuđen penal van šesnaesterca. Dok šef stručnog štaba Napretka, koji nije uspeo nijednom da šutne u okvir Zvezdinog gola, takođe ima nešto što ne želi da komentariše - istakao je Binić.

- Neka dobro razmisle zašto samo kada izgube od Zvezde imaju komentare, dok kada se to desi posle meča sa našim večitim rivalom, sve je u najboljem redu i pored poraza njihovih ekipa - dodao je član Zvezdinog šampionskog tima iz Barija 1991. godine.

- Mislim da to nije bez razloga tako i zato sam i želeo da prokomentarišem. Mnogo udaraca kreće ka Zvezdi iz raznih kuhinja i mislim da zvezdaši treba da je sačuvaju i zaštite - poručio je Binić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)