"NEĆU SRBIJU!" Robert Prosinečki ne ostavlja dilemu

Novosti online

22. 11. 2023. u 19:13

Fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine a ''orlovima'' će mogući protivnik u grupnoj fazi biti i reprezentacija Hrvatske.

НЕЋУ СРБИЈУ! Роберт Просинечки не оставља дилему

FOTO: N. Petrović

Ako pitate legendarnog fudbalera Roberta Prosinečkog, on Hrvatskoj ne bi poželeo Srbiju u grupi.

- Najvažnije je da smo se mi kvalifikovali. Bile su ovo neke čudne kvalifikacije za Hrvatsku, a sad koga na turniru? Sve reprezentacije iz najjače grupe su moćne i jake, kao i neke iz četvrte grupe. Kad bih mogao da biram, izabrao bih možda Italiju - rekao je nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde.

Obrazložio je svoje viđenje srpskog tima.

- Srbija je jedna reprezentacija koja je isto čudno prošla kroz kvalifikacije. Imaju puno bolju reprezentaciju po imenima nego što igraju, ali na kraju opet odlazak na veliko takmičenje i mislim da je to najbitnije. Sad, uz njih, nikad na prvenstvu ne bih voleo igrati protiv Holanđana, makar smo u poslednje vreme čak i dobro igrali s njima. Ali, njih ne bih voleo - objasnio je Prosinečki u razgovoru za hrvatski portal ''Net.hr''.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)