LEGENDARNA TENISERKA ODUŠEVLJENA NOVAKOM: NJene reči podelila i Jelena Đoković (FOTO)

Novosti online

20. 11. 2023. u 18:34

NAJBOLjI teniser svih vremena, Novak Đoković popeo se još jednu stepenicu ka teniskoj večnosti. Osvojio je po sedmi put trofej na Završnom mastersu, savladavši Janika Sinera 2:0 u setovima 6:3, 6:3.

ЛЕГЕНДАРНА ТЕНИСЕРКА ОДУШЕВЉЕНА НОВАКОМ: Њене речи поделила и Јелена Ђоковић (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Đokoviću ne prestaju da stižu čestitke, a jedna od njih došla je od legendarne teniserke Marion Bartoli.

Nekadašnja osvajačica grend slema, koja danas radi kao stručni konsultat oduševljena je igrom Novaka Đokovića, a na njene reči nije imuna ostala ni Jelena Đoković.

- Sedam titula Završnih mastersa, druga godina gde je Nole igrao pet najvećih finala, četiri slema i Završni mastersa. Obara rekord za rekordom, ja sam bez reči pred takvom perfekcijom, posvećenošću našem sportu. Nole, ti si jednostavno najbolji, napisala je Bartoli.

Ona je pre nekoliko meseci poručila da bi Đoković imao spomenik u svakom gradu da je iz Sjedinjenih Država, a ne iz Srbije.

Bartoli je u svojoj karijeri uspela da osvoji osam titula u singlu, još tri u dublu, uz to uspevši da uzme trofej Vimbldona 2013. Igrala je finale istog turnira i 2007. godine, kada je poražena od Venus Vilijams. Bila je sedma teniserka sveta 2012. godine.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave