DO KARATA ZA EURO 2024 PREKO UEFA: FSS ima detaljno uputstvo za navijače Srbije

Novosti online

20. 11. 2023. u 20:34

NAVIJAČI Srbije od meča sa Bugarskom u Leskovcu mogu već da razmišljaju o nabavljanju ulaznica za Prvenstvo Evrope koje se od 14. juna do 14. jula sledeće godine igra u Nečakoj. Od 2. decembra i žreba u Hamburgu će se znati u kojoj grupi i u kojim gradovima će igrati "orlovi", a FSS je objavio izuzetnpo važnu informaciju za sve navijače.

ДО КАРАТА ЗА ЕУРО 2024 ПРЕКО УЕФА: ФСС има детаљно упутство за навијаче Србије

FOTO: EPA

 Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14 časova i to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira - najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju i junu 2024. godine.

QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Više detalja oko same procedure objavićemo posle žreba koji se održava u Hamburgu, 2. decembra 2023. godine - poručuju iz FSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)