SRBIJA IZGUBILA, SELEKTOR OBJASNIO: Dragan Stojković Piksi o tome zašto su "orlovi" igrali tako kako su igrali protiv Belgije

Novosti online

15. 11. 2023. u 23:29

"Generalno dobra provera za mnogo važniji meč koji nas očekuje, plan je bio da napravimo rotaciju u timu, jer nas čeka bitnija utakmica protiv Bugarske", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle poraza od Belgije u prijateljskom meču (1:0).

СРБИЈА ИЗГУБИЛА, СЕЛЕКТОР ОБЈАСНИО: Драган Стојковић Пикси о томе зашто су орлови играли тако како су играли против Белгије

Foto: Printskrin/Arena sport

"Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje, imali posed, nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Pokazali smo reakciju posle tog prvog poluvremena i gola koji smo primili posle greške. Uglavnom znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra. U mislima nam je, ponavljam, meč u Leskovcu, okrećemo se njemu, znamo šta želimo“ rekao je Stojković.

 

Podsetimo, Srbiji je utakmica sa Belgijom bila uvertiru za megdan sa Bugarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano 2024. godine u Nemačkoj.

Srbija će u nedelju od 15 sati dočekati Bugarsku u Leskovcu u poslednjem meču grupe G kvalifikacija za EURO 2024 i ako naša reprezentacija ostane neporažena, prvi put od 2000. plasiraće se na kontinentalni šampionat.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)