ŠTA SE OVO ZBIVA U PREMIJER LIGI? Senzacionalni Totenhem izgubio na neverovatan način, Arsenal ide na vrh, Junajted se provukao, ne i NJukasl

Novosti online

11. 11. 2023. u 21:27

Izuzetno je zanimljivo bilo subotnje popodne u Premijer ligi, a rezultati su učinili borbu za titulom, kao i mestima koje vode na evro-scenu, vrlo neizvesnim.

ШТА СЕ ОВО ЗБИВА У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ? Сензационални Тотенхем изгубио на невероватан начин, Арсенал иде на врх, Јунајтед се провукао, не и Њукасл

FOTO: Tanjug/AP

Na vrhu je, sa 27 bodova, ostao Mančester siti koji tek treba da igra svoj meč 12. kola, a ekipa koja je s njim delila prvu poziciju, i to ekipa koja do prošlog kola nije znala za poraz, Totenhem, izgubila je drugi uzastopni put.


Posle antologijskog meča sa Čelsijem, koji će ljubitelji fudbala dugo pamtiti, ekipa Angea Postekoglua nije mogla da veruje šta joj se desilo na kraju gostovanja Vulverhemptonu.


Od 3. minuta su favoriti iz Londona vodili golom Džonsona, sve je delovalo da će i osvojiti tri boda, a onda je na red došla nestvarna sudijska nadoknada vremena.
Najpre je u prvom minutute nadoknade, Pablo Sarabija vrlo spretno dao gol za 1:1 (VIDEO), a šest minuta kasnije asistirao Mariju Lemini za senzacionalnih 2:1 u korist "vulvsa" (VIDEO).


Arsenal je ovo iskoristio da pobedom nad Barnlijem od 3:1, uz golove Torsara, Salibe i Zinčenka, "zaboravi" poraz od Njukasla i izjednači se sa Sitijem na vrhu, uz utakmicu više.


Njukasl, međutim, nije uspeo da nastavi niz nepobedivosti, jer je sa 2:0 izgubio na gostovanju Bornmutu, čiji je heroj bio dvostruki strelac Solanke, te su "svrake" ostale sedme.


Sa druge strane, Mančester junajted je posle novog (evro)nastupa koji je razočarao navijače uspeo da se vrati na staze pobede, i to jer je Viktor Lindelof posle sat vremena borbe sa Lutonom dao jedini gol na tom meču (VIDEO)


Na tabeli Premijer lige Mančester siti vodi sa 27 bodova, uz meč manje od Arsenala koji je sakupio isto toliko, Totenhem je treći sa 26, a za njim slede ekipe koje su odigrale po utakmicu manje - Liverpul sa 24 boda i Aston Vila sa 22. Junajted je šesti sa 21 bodom, jednim više od učinka Njukasla.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave