ALBANSKA POSLA! Skandal u Nemačkoj, navijači psovali Srbiju i majke fudbalerima TSC-a

Novosti online

10. 11. 2023. u 07:50

Fudbaleri TSC-a poraženi su sinoć u gostima od Frajburga sa 0:5, u meču četvrtog kola Grupe A Lige Evropa. Strelci za Frajburg bili su Merlin Rel u 24, Maksimilijan Egelštajn u 56, Noa Vajshaupt u 69, Žunior Adamu u 80. i Ritsu Doan u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

АЛБАНСКА ПОСЛА! Скандал у Немачкој, навијачи псовали Србију и мајке фудбалерима ТСЦ-а

Foto EPA

Nakon meča u kome nije bilo nijedne provokacije na terenu, došlo je do neverovatnog skandala koji su izazvali navijači Frajburga.

Kako prenosi "Sportski žurnal", trojica-četvorica Albanaca su dovikivala razne stvari, psovali su Srbiju i majke fudbalerima kluba iz Bačke Topole, pritom pominjući i "Kosovo".

Prema rečima izveštača, fudbaleri TSC-a su ih u neverici gledali, kao i Nemci oko njih, a prestali su da psuju tek kada je i poslednji fudbaler našeg tima ušao u tunel. Reklo bi se da su imali poseban razlog da dođu na utakmicu, međutim, uprkos teškom porazu i nervozi, fudbaleri kluba iz Bačke Topole nisu naseli.

"Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao je ispred tunela i gledao šta se dešava. Da li je i šta zapisao, diskutabilno je!", prenosi "Sportski žurnal", a sada ostaje da vidimo da li će UEFA reagovati ili će kao i mnogo puta do sada ćutati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)