HAOS U ITALIJI: Rat navijača Milana i PSŽ-a, jedan teško povređen

Tanjug

07. 11. 2023. u 11:51

Navijač Pari Sen Žermena teško je povređen nožem u Milanu, u tuči sa navijačima Milana uoči utakmice dve ekipe u fudbalskoj Ligi šampiona, saopštila je danas italijanska policija.

ХАОС У ИТАЛИЈИ: Рат навијача Милана и ПСЖ-а, један тешко повређен

FOTO: Tanjug/AP

Francuz, čije ime nije navedeno, zadobio je dve ubodne rane u nogu u ponedeljak uveče u oblasti Navilji i odveden je u bolnicu, navela je policija.

List Korijere dela Sera naveo je da 34-godišnji navijač nije životno ugrožen.

Utakmica Milana i Pari Sen Žermena, koja se igra večeras od 21 čas na San Siru, proglašena je utakmicom visokog rizika, nakon što je u Italiju doputovalo 4.300 francuskih navijača.

Svedoci su rekli policiji da je tuča izbila u ponedeljak uveče i da je učestvovalo oko 50 navijača italijanskog kluba sa francuskim navijačima. Na društvenim mrežama objavljeni su snimci tuče, ali nije moguće utvrditi trenutak kada je francuski navijač povređen.

Napad se dogodio manje od dva meseca pošto je jedan navijač Njukasla napadnut nožem u istom delu grada uoči utakmice sa Milanom u Ligi šampiona.

Posle tri kola u Grupi F Pari Sen Žermen je prvi na tabeli sa šest bodova, Borusija Dortmund i Njukasl imaju po četiri boda, a Milan je poslednji sa dva.

U drugoj utakmici u toj grupi Borusija će od 18.45 u Dortmundu dočekati Njukasl.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)