"REMI BI BIO PRAVEDNIJI!" Partizan pobedio, a Igor Duljaj je ovako sumirao utiske iz Novog Pazara

Novosti online

06. 11. 2023. u 17:29

PARTIZAN je trijumfovao kao gost protiv Novog Pazara sa 1:0 u 14. kolu Superlige Srbije, a utiske posle utakmice izneo je trener crno-belih Igor Duljaj.

РЕМИ БИ БИО ПРАВЕДНИЈИ! Партизан победио, а Игор Дуљај је овако сумирао утиске из Новог Пазара

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

On je odmah na terenu u gradu na reci Jošanici istakao da bi nerešen rezultat možda bio i najpravedniji pošto je i domaćin imao nekoliko odličnih prilika.

- Bili smo mrtvi, počeli smo odlično, postigli smo gol, imali smo šansi imao je i Pazar, mogu da kažem da igračima Pazara čestitam, svaka im čast i to je pokazetelj njhovih dobrih rezultata. Mnogo je teško ući u utakmicu kada se igra na život i smrt. Odličan je bio Aca Jovanović na golu i njihov golman je bio dobar, nerešen rezultat bi verovatno bio najpravedniji - rekao je Duljaj za "TV Arena sport".

Podsetimo, Partizan je prvi na tabeli sa 37 bodova, ima šest više od Crvene zvezde, dok je Novi Pazar na sedmom mestu sa 17.

BONUS VIDEO: Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković uputio Novostima čestitku za 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)