ZABRANJENO MU DA IDE U PRIŠTINU! Zvezda strahuje za život reprezentativca

Novosti online

01. 11. 2023. u 11:42

Omri Glazer ne može da brani za Izrael na gostovanju lažnoj državi Kosovo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

ЗАБРАЊЕНО МУ ДА ИДЕ У ПРИШТИНУ! Звезда страхује за живот репрезентативца

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako piše izraelski portal "One", rukovodstvo Crvene zvezde je još pre mesec dana odlučilo da Omri Glazer ne dobije dozvolu da otputuje u srpsku pokrajinu. Razlog je taj što fudbalska reprezentacija Izraela igra kvalifikacionu utakmicu protiv selekcije tzv. R. Kosovo 12. novembra u Prištini, od 20.45 sati.

Kako je otkriveno portalu "One", Crvena zvezda strahuje za golmanov život, posle sukoba Srba u severnom delu Kosova i Metohije sa pripadnicima oružanih snaga prištinskih institucija. U oružanom obračunu u septembru poginula su trojica Srba i jedan pripadnik KPS.

Da podsetimo, na Kosovu i Metohiji u nedelju, 24. septembra, smrtno su stradali Stefan Nedeljković, Igor Milenković i Bojan Mijailović. Stefan Nedeljković bio je navijač Crvene zvezde i pripadnik Delija, a navijači crveno-belih su unazad nekoliko nedelja kačili njegovu fotografiju na tribine i opraštali se od njega na utakmicama.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Trener Crvene zvezde Barak Bahar odlučio je da se ne bavi ovom temom, jer je koncentrisan na utakmice tima u domaćem prvenstvu i Evropi. Danas crveno-beli igraju meč protiv TSC-a na Marakani (19.00), a u subotu 4. novembra dočekuju Radnik (18.00).

Veliko je pitanje i kako će UEFA reagovati na utakmicu tzv. R. Kosova i Izraela, posebno zbog pitanja bezbednosti i rata koji bukti između Izraela i Palestine.

Sam Omri Glazer je prema pisanju portala "One" spreman da se odazove pozivu selektora i stane na gol Izraela za utakmicu u Prištini. On želi da bude prvi golman nacionalnog tima, jer bi u slučaju njegovog nepojavljivanja gol Izraela branio Daniel Perec, čuvar mreže Bajerna.

Kako konstatuju Izraelci, situacija je veoma složena i biće razjašnjena tek sledeće nedelje, posle utakmice sa Lajpcigom u Ligi šampiona, kada bi konačnu odluku trebalo da donesu ljudi iz Crvene zvezde, ali i izraelski golman.

Fudbalska reprezentacija Izraela biće domaćin u kvalifikacijama za EP u Mađarskoj, pošto zbog rata ne mogu da igraju u svojoj zemlji. Utakmice protiv Švajcarske (15. novembar) i Rumunije (18. novembar) igraće na stadionu "Pančo Arena" u Fulčutu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:53

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene