IZ PARTIZANA STIGAO POKLON PRED ZVEZDU: Trener Lajpciga dobio misteriozni paket iz Beograda

Novosti online

23. 10. 2023. u 12:08

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu veče igraju meč 3. kola Lige šampiona, kada će od 21 čas gostovati ekipi Lajpciga!

ИЗ ПАРТИЗАНА СТИГАО ПОКЛОН ПРЕД ЗВЕЗДУ: Тренер Лајпцига добио мистериозни пакет из Београда

Foto: EPA

Na klupi nemačkog tima sedi Marko Roze, čovek koji je imao gorak ukus u ustima nakon utakmica sa crveno-belima. Roze je, podsetimo, svojevremeno vodio Salcburg u dvomeču sa Zvezdom kada se srpski šampion plasirao u Ligu šampiona (0:0, 2:2).

Nemački mediji odradili su pred dva dana intervju sa njim, a tim prilikom su otkrili da Roze na stolu drži poklon koji je dobio od prijatelja iz Partizana - sa željom da se pobedi Zvezda.

- Na stolu pred njim velika činija muslija sa jogurtom, a na ormariću paket iz Beograda. Prijatelj iz Partizana želi mu puno sreće protiv Crvene zvezde, njegovog narednog rivala u Ligi šampiona - stoji na sajtu "Frankfurter algemajne cajtunga" i dodaje se:

- U fudbalu pokloni postoje samo van terena, priča Marko Roze, ne otkrivajući niti identitet prijatelja partizanovca, niti sadržaj paketa. Stakleni zidovi odvajaju njegovu kancelariju od kancelarija njegovih pomoćnika. Sa sofe puca pogled na veliki ekran. Odatle Roze analizira svakog narednog protivnika: "To je moj kutak gde volim da se osamim."

Podsetimo, Lajpcig posle dva kola ima tri boda, dok je Zvezda na jednom osvojenom u onom remiju sa Jang bojsom u prethodnoj utakmici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)