SRBIN U ČUDU! Luka Jović više ne zna kome da veruje...

Novosti online

23. 10. 2023. u 10:26

U derbi meču Serija A između Milana i Juventusa, slavio je tim iz Torina na San Siru sa 1:0.

СРБИН У ЧУДУ! Лука Јовић више не зна коме да верује...

FOTO: EPA

Zanimljivo da su u ovom spektaklu učestvovala trojica Srbije, Filip Kostić i Dušan Vlahović igrali su za "staru damu", dok je Luka Jović dobio šansu za crno-plave, zamenivši Žirua u nastavku utakmice.

Upravo je to bilo pitanje za trenera Milana Stefano Piolija, koji je bio zadovoljan onim što je uradio bivši napadač Reala.   

- Jović je zamenio Žirua da bi više držao loptu, i to je dobro radio. Raduje me i to što je njegova forma u uzlaznoj putanji. Mnogo nam znači takav igrač, potreban je neko ko zna sa loptom, a to je upravo Luka. Takav profil napadača nam znači mnogo. Sa druge strane Noa Okafor je tip fudbalera koji se bolje snalazi bez lopte - poručio je Pioli.  

Ipak, izveštači Gazete delo sport su bitno drugačije ocenili nastup srpskog fudbalera – dali su mu ocenu peticu.

-  Bio je na terenu pola sata, a sa loptom je proveo ukupno tri minuta. Da kažemo da je to bila večerašnja šetnja. Još jedno njegovo zabrinjavajuće izdanje: ako ovako bude nastavio, neće biti ni od kakve koristi Milanu - stoji u oceni lista.

Nije Jović najgore prošao, nižu ocenu od njega je dobio Malik Tšau, koji je dobio 4,5, ali zbog crvenog kartona u prvom poluvremenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)