''JEDINA JE ISTINA DA STE KLOVNOVI'' Fudbaler Intera žestoko odgovorio na optužbe o klađenju

Novosti online

22. 10. 2023. u 11:05

Fudbaler Intera Nikolo Barela saopštio je danas da će pokrenuti tužbu protiv medija koji ga dovode u vezu sa kladioničarskom aferom koja trese Italiju ovih dana.

ЈЕДИНА ЈЕ ИСТИНА ДА СТЕ КЛОВНОВИ Фудбалер Интера жестоко одговорио на оптужбе о клађењу

FOTO: EPA

Barela se oglasio na Instagramu i snažno demantovao da ima bilo kakve veze sa skandalom u koji su umešani Sandro Tonali, Nikolo Zanioli i Nikolo Fađoli.

Na Instagram priči podelio je članak u kom se u novinama "La Verita" (u prevodu - istina), njegovo ime spominje u kladioničarskoj aferi.

- Od novina zvanih "Istina" očekivao bih malo više ozbiljnosti. Jedina istina je da ste vi klovnovi! Predugo sam ćutao uprkos  svemu što se o meni piše ovih dana. Nikad nisam voleo kockanje, ni klađenje. Jedino za šta sad brinem su moje ćerke i porodica, koje moram da zaštitim od ovoga. Zbog toga ću, i to već danas, krenuti u akciju legalnim putem - napisao je reprezentativac Italije.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)