KALKULACIJE U BORBI ZA EURO: Situacija se zakomplikovala, ovo je Srbiji potrebno protiv Crne Gore

Novosti online

15. 10. 2023. u 10:12

SRBIJA je drugi put u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo poražena od Mađarske (2:1) i sada je zakomplikovala situaciju kada je u pitanju plasman na kontinentalni šampionat.

КАЛКУЛАЦИЈЕ У БОРБИ ЗА ЕУРО: Ситуација се закомпликовала, ово је Србији потребно против Црне Горе

FOTO: Tanjug/AP

Jasno je da "orlovi" ključnu utakmicu igraju u utorak od 20.45 protiv Crne Gore na stadionu "Rajko Mitić" i eventualna pobeda bi našoj selekciji širom otvorila vrata odlaska na EURO 2024. Onda bi za taj poduhvat bio dovoljan i bod u posledenjem meču protiv Bugarske.

Sa druge strane, remi ili poraz bi "sokolove" u potpunosti vratio u život. Držali bi sve u svojim rukama, posebno što imaju meč manje.

Srbija i Crna Gora su do sada odigrali tri meča i svaki put je naš nacionalni tim trijumfovao - dva puta u Podgorici (2:0 i 2:0) i jednom u Beogradu (2:1).

"Orlovi" su trenutno drugi na tabeli sa 10 bodova, imaju dva više od rivala. Crnogorci posle duela na "Marakani" dočekuju Litvaniju i u poslednjem kolu gostuju Mađarskoj.

Kada su Mađari u pitanju, oni imaju priliku da za tri dana protiv baltičke selekcije zvačnično obezbede plasman na Evropsko prvenstvo koje će se održati u Nemačkoj.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)