GORI BUDIMPEŠTA: Srbiju čeka pakao protiv Mađarske

Novosti online

11. 10. 2023. u 11:32

Za navijače se kaže da su 12. igrač, a ako je suditi na osnovu interesovanja u Budimpešti, Mađarska će bročajno nadmoćnija dočekati Srbiju u duelu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Naime, u Mađarskoj vlada veliko interesovanje za duel sa "orlovima", pa je za tri i po sata planulo svih 65.000 karata za subotnji duel na "Puškaš areni".

ГОРИ БУДИМПЕШТА: Србију чека пакао против Мађарске

FOTO: FSS

Očigledno su naši severni susedi ubeđeni da im je utakmica protiv izabranika Dragana Stojkovića Piksija odlučujuća za odlazak na EVRO 2024 pa su rešili da ispune tribine i tako daju podršku svojim ljubimcima.

Razlog za ovakav optimizam imaju jer su Mađari slavili usred Beograda protiv Srbije sa 2:1, pa sada prizivaju još jedan trijumf.

Takođe, ovaj meč je važan zbog situacije na tabeli. Naime, Mađarska i Srbija dele prvo mesto G grupe sa po deset bodova, dok je Crna Gora trećeplasirana sa osam bodova.

Kako samo ove tri selekcije konkurišu za dva mesta koja vode u Nemačku dogodine, Mađarima je namera da se otcepe pobedom i da onda ostave Srbima i Crnogorcima da se 17. oktobra razračunaju u borbi za drugo mesto.

O interesovanju pred ovaj meč govorio je i prvotimac Mađarske Roland Šalai.

- Probao sam da pomognem svakom ko mi je tražio kartu, ali za mene je najvažnije što će mi tu biti roditelji. Oni su mi najvažniji. Svi u timu smo maksimalisti, želimo da uzmemo svih šest bodove iz ove dve utakmice. Neće biti lako, pogotovo protiv Srbije, koja dolazi dodatno motivisana posle poraza u Beogradu, ali ne plašimo ih se. Naš cilj je jasan, želimo da u oktobru završimo posao oko plasmana na EP - rekao je Šalai.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!