LUDNICA U MANČESTERU: Junajted neverovatnim preokretom pobedio Brentford (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2023. u 18:18

NEVEROVATNU utakmicu odigrali su Mančester junajted i Brentford. "Crveni đavoli" su bili blizu novog poraza, ali uspeli su da trijumfuju sa 2:1 posle nestvarnog preokreta.

ЛУДНИЦА У МАНЧЕСТЕРУ: Јунајтед невероватним преокретом победио Брентфорд (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Erika ten Haga dočekali su ovaj meč nakon poraza u Ligi šampiona na "Old Trafordu" od Galatasaraja (2:3). Pretio im je još jedan neuspeh, no u junaka je izrastao rezervista Skot Mektominej.

Gosti su došli do prednosti u 26. minutu preko Matijasa Jensena koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru rivala. Deluje da je mnogo bolje u toj situaciji mogao da reaguje Andre Onana.

Pokušavao je Junajted od tog trenutka što pre da anulira vođstvo rivala, napadao je no izglednih prilika pred golom Tomasa Strakoše nije bilo puno.

Probao je holandski stručnjak izmena nešto da promeni i uspeo je. Igrao se 87. minut kada je Skot Mekominaj ušao u igru i verovatno se niko na "Old Trafordu" nije nadao da će on biti heroj.

Škot je u trećem minutu nadoknade došao do odbijene lopte, sjajno je primio i savladao albanskog reprezentativca.

Nakon toga je u poslednjem napadu na utakmici Bruno Fernandeš izveo faul, loptu je glavom pred gol rivala poslao Hari Megvajer, a tamo se našao Mektominej i po drugi put matirao golmana gostiju za veliku radost na "teatru snova".

Junajted je posle ove pobede deveti na tabeli sa 12 bodova, dok je Brentford 14. sa sedam i samo jednim trijumfom u dosadašnjem delu Premijer lige.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata