IZNENADNA PROMENA KVOTA! Šta kažu kladionice o meču Zvezda i Jang bojs...

Novosti online

04. 10. 2023. u 08:32

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Jang bojsa utakmicu drugog kola Lige šampiona. Pred izabranicima Baraka Bahara je imperativ pobede, budući da su se s gostovanja evropskom prvaku Mančester sitiju (1:3) vratili praznih šaka.

ИЗНЕНАДНА ПРОМЕНА КВОТА! Шта кажу кладионице о мечу Звезда и Јанг бојс...

FK Crvena zvezda

Ujedno, duel s Švajcarcima mogao bi da odredi dalju sudbinu prvaka Srbije na međunarodnoj sceni, jer će u slučaju da Lajpcig opravda ulogu favorita i prođe dalje, srpski i klub iz Berna odlučivati o trećem mestu koje garantuje učešće u Ligi Evrope.

Kladionice veruju Crvenoj zvezdi, pa kvota pada na crveno-belo na dan utakmice sa Švajcarcima. Pre nekoliko dana kvota na pobedu domaćina bila je 2,15, konstantno pada, pa je u sredu 2,05.

Svetski bukmejkeri smatraju da je ekipa Baraka Bahara bliža trijumfu pred 50.000 navijača, jer nema sumnje da će "Marakana" biti krcata.

S druge strane, kvota na Jang bojs raste, 3,1 bila je pre nekoliko dana, a na dan utakmice 3,55. Koeficijent na nerešen ishod je 3,85.

Dve ekipe poslednji put su se sastale u plej-ofu Lige šampiona 2019. godine. Najpre je u Bernu bilo nerešeno (2:2), a isti ishod bio je sedam dana kasnije na "Marakani" (1:1), ali je Zvezda prošla zbog pravila o golu u gostima.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije