VELIKA POBEDA SRBIJE! Momak koji "ruši" učesnike Lige šampiona promenio reprezentciju - igraće za "orlove"!

Novosti online

02. 10. 2023. u 20:13

VELIKU pobedu ostvario je Fudbalski savez Srbije, pošto je uspeo da privoli još jednog igrača da nosi dres naše reprezentacije.

ВЕЛИКА ПОБЕДА СРБИЈЕ! Момак који руши учеснике Лиге шампиона променио репрезентцију - играће за орлове!

Foto: EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER

Mladi fudbaler Mihailo Stevanović rođen je 4. januara 2002. godine u Lijestalu, Švajcarska i nastupa za Sent Galen odlučio je da u budućnosti nastupa za "orlove".

On je do sada igrao za U16, U17 i U18 reprezentaciju "sajdžija". Njegovi najbliži su rodom iz Sremske Mitrovice, te je odlučio da nosi dres Srbije.

- Priznanje i čestitke za uspešan poduhvat direktora Nikole Lazetića, selektora Dušana Đorđevića i tim menadžera Nemanje Smiljanića, koji su uložili veliki napor da talentovani igrač bude deo tima mlade reprezentacije za predstojeće važne utakmice protiv Severne Irske i Engleske - navodi se u saopštenju FSS.

Vredi pomenuti da je Stevanović nedavno srušio Jang Bojs, narednog rivala Crvene zvezde u Ligi šampiona, pošto je postigao pobedonosni gol za 2:1.

BONUS VIDEO: Koreografija "delija" u bojama srpske zastave

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)