LUKA JOVIĆ NA UDARU ŠPANACA: "Milan je morao da ga dovede"

Novosti online

29. 09. 2023. u 16:26

ŠPANSKI mediji i dalje su nemilosrdni prema Luki Joviću. Srbin je ovog leta pojačao Milan za "samo" osam miliona evra, ali nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu.

ЛУКА ЈОВИЋ НА УДАРУ ШПАНАЦА: Милан је морао да га доведе

FOTO: Tanjug/AP

Španski AS ne prestaje sa kritikama bivšeg fudbalera Real Madrida, karakterišu Jovića kao "izgubljenog na terenu".

- Gledali su nekoliko opcija da pojačaju poziciju napadača, ali morali su da prihvate dolazak Srbina. Dolaskom u poslednjem trenutku nije oduševljen Stefano Pioli i to se vidi po minutaži - samo 38 minuta na dve utakmice. Jović mora da se izbori za mesto postizanjem golova u prenatrpanoj prednjoj liniji (Žiru, Okafor, Leao, Pulišić, Čukvueze, Romero). Za sada nije pronašao mesto, bio je van tima zbog njemu uobičajenih problema sa povredom. To je još jedna prepreka koja je Jovića sprečila da igra konstantno - počinje priču autor teksta o Joviću.

Okrenuo se i priči o njegovoj tržišnoj vrednosti koja konstantno pada iz meseca u mesec.

- To je dovelo do toga da njegova tržišna vrednost neprestano pada. Danas je daleko od najviše vrednosti koju je imao 2019. godine. Tog leta je, prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" vredeo 60 miliona evra, nakon što je zablistao u Nemačkoj igrajući za Ajntraht. Zidan i Real su u njemu videli zamenu za Benzemu, platili su 63 miliona, ali od tada je sve krenulo nizbrdo pa sada vredi 8 miliona evra, što je niska početna cena za dvadesetpetogodišnjeg napadača koji je reprezentativac - objasnio je autor teksta za španski As.

Luka Jović je najbolji fudbal igrao u Ajntrahtu iz Frankfurta. Potom je usledila epizoda za zaborav u Realu iz Madrida, nakon čega je imao neprimetnu epizodu u Fiorentini, a nada se da će u Milanu pokrenuti svoj fudbalski put.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave