"KAD VIDIM KAKVI ĆUTUCI UZIMAJU PARE": Rade Bogdanović u svom stilu komentarisao poraz Zvezde

Novosti online

20. 09. 2023. u 12:53

Nekadašnji fudbaler, a danas poznati fudbalski analitičar Rade Bogdanović gostovao je u ''Uranku'' na TV K1, gde je glavna tema bila sinoćna utakmica na ''Etihadu'' između Mančester sitija i Crvene zvezde.

КАД ВИДИМ КАКВИ ЋУТУЦИ УЗИМАЈУ ПАРЕ: Раде Богдановић у свом стилу коментарисао пораз Звезде

Foto Z. Jovanović Mačak

Na početku je pohvalio Zvezdu, i pored poraza od 3:1.

- Utakmica je bila izuzetno dobra. Uživao sam jer je Zvezda pokazala želju i htenje da ostavi utisak protiv jednog kluba koji je 'krem de la krem', sa sjajnim pojedincima i trenerom. Naša očekivanja nisu bila velika, ali je Zvezda ostavila dobar utisak, iako je na trenutke delovala smušeno. Bez obzira na to što smo postigli gol iz sjajne kontre, treba biti realan, golman nam je bio najbolji, a kada je tako, onda je to parkiran autobus ispred šesnaesterca. Jako je teško trčati za loptom, ne možete biti sve vreme maksimalno koncentrisani, a uostalom to je Mančester siti... - izjavio je Bogdanović.

Na konstataciju voditeljke Jovane Joksimović da Siti ima neuporedivo skuplji tim, Bogdanović je uzvratio:

- I Crvena zvezda ima najskuplji tim u svojoj istoriji kad su u pitanju primanja igrača i obeštećenja, i to treba da napomenemo. Ali takvo je tržište. Tamo imate kombinaciju englesko-arapskog kapitala - rekao je on, pa uporedio Siti i PSŽ.

- Siti je 'provalio' na vreme, pa u svoj staf doveo sve ljude iz Španije. Razlika je u treneru, ovaj gospodin (Gvardiola) je 6-7 godina tu i ko zna koliko će da ostane. On je postavio igru, a PSŽ je traži - rekao je Bogdanović.

A kada je usledilo pitanje o domaćem fudbalu i šta nam nedostaje da se naš fudbal podigne na viši nivo, Rade se iznervirao.

- Ma to je neuporedivo, ne bih vređao ni sebe, ni gledaoce. Srpski fudbalski zvaničnici... ja nemam nikakvo mišljenje o njima. Neuporedivo je od terena pa nadalje. Imamo taj neki sveti derbi, ali on nije derbi, on pokazuje situaciju u društvu, odnosima, relacijama u sportu, pritiscima, sudijskim greškama. Evo, počelo je prvenstvo i nekako se čovek oseća jadno kad vidi onu prvu utakmicu, pa sudijske greške. Mi ćemo biti prva zemlja koja je pobedila VAR. Imate pet ljudi, deset očiju i neće da vide. To je ono što iritira. 

Na kraju je, kao po običaju, Bogdanović poentirao.

- A nikad više para nije bilo, ponekad kažem da mi je žao što ne igram sada. Ovde ozbiljni ćutuci uzimaju velike pare. Fudbalski ćutuci. Nikad više para nije bilo, ova država nikad nije davala više novca nego sad. Ja vam kažem, pa Zvezda ima najskuplji tim, Partizan da ne pričam...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!