MIRKO IVANIĆ NAKON PORAZA OD SITIJA: U glavi samo "večiti derbi" i Partizan

Novosti online

19. 09. 2023. u 23:59 >> 23:59

VEZISTA Crvene zvezde Mirko Ivanić bio je jedan od najzapaženijih u redovima Crvene zvezde, a nakon meča protiv Mančester sitija izneo je svoje utiske.

МИРКО ИВАНИЋ НАКОН ПОРАЗА ОД СИТИЈА: У глави само вечити дерби и Партизан

FOTO: Tanjug/AP

 - Bila je vrlo teška utakmica, ali smo to i očekivali, jer su oni šampioni Evrope i najbolja ekipa na svetu. Hrabro smo se borili i poveli, i dostojanstveno predstavili Zvezdu i Srbiju. Mogu samo da budem ponosan na saigrače, a jedino mi je žao što smo brzo primili gol u drugom poluvremenu. Ipak, smatram da je ovo najviše što smo mogli da pružimo. Takođe, mnogo smo se trošili u prvom poluvremenu, zapravo, u celoj utakmici, kada je reč o defanzivi. Igrali smo bez lopte mnogo, ali to je njihov stil i fudbal čak i kad je rival Real Madrid. Spremali smo se za to, ali moramo da budemo realni - počeo je Ivanić.

Paklen raspored čeka šampiona Srbije.

- U glavi mi je isključivo večiti derbi. To je najvažnija utakmica u sezoni, tako da ne želim da razmišljam još uvek o meču sa Jang Bojsom. Prioritet je Superliga - podvukao je Ivanić.

Bonus video: CRVENO-BELA ERUPCIJA U MANČESTERU Reakcija "delija" kada je Zvezda povela protiv Sitija

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave