ENGLESKA MU OVO NEĆE OPROSTITI: Evo šta je uradio Aleksandar Mitrović u Saudijskoj Arabiji

Novosti online

17. 09. 2023. u 15:18

Aleksandar Mitrović blista u novom klubu: otkako je stigao FK Al Hilal briljira i u prvenstvu Saudijske Arabije, i van terena, ali najnovijom izjavom sigurno da neće oduševiti nikog u Engleskoj.

ЕНГЛЕСКА МУ ОВО НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Ево шта је урадио Александар Митровић у Саудијској Арабији

Twitter / Alhilal_FC

Naime, imajući u vidu da briljira i u ekipi u kojoj bi glavna zvezda trebalo da bude novopridošli Nejmar, a da je golgetersku formu nastavio i u reprezentaciji Srbije, novinare italijanske "Gazete delo sport" je interesovalo šta misli o svom, kako oni polu u šali, polu u zbilji, opisuju, "nasledniku" - Dušanu Vlahoviću.

Ali, to je bio sam jedan deo intervjua za "Gazetu". Onaj drugi, koji je odjeknuo do Velike Britanije bilo je da li je za ovih mesec dana kako je u Saudijskoj Arabiji osetio da mu engleski fudbal nedostaje.

- Nemam nostaliju prema Engleskoj - rekao je "Mitar", za mnoge ostrvljane šokantno, dodajući: - Igrao sam ja tamo mnogo godina.

A onda, "so na ranu" svih navijača Fulama, koje je oduševljavao golovima i rekordima:

- Konačno sam stigao u vrhunski klub. Al Hilal vam je (u Aziji) kao što je Real Madrid i Evropi. Veoma sam srećan i želim da osvajam trofeje - istakao je Aleksandar Mitrović.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)