SRBIJA ČEKA IZ TREĆEG ŠEŠIRA: Evo sa kim bi Piksijevi orlovi igrali na Evropskom prvenstvu

Novosti online

13. 09. 2023. u 14:25

Posle najnovijih mečeva u kvalifikacijama, postaje sve jasnija situacija oko imena putnika na EURO 2024, iako još ima vremena i prostora da se akteulno stanje promeni.

СРБИЈА ЧЕКА ИЗ ТРЕЋЕГ ШЕШИРА: Ево са ким би Пиксијеви орлови играли на Европском првенству

FOTO: Tanjug/AP

Kada je u pitanju reprezentacija Srbije, naš tim trenutno zauzima drugo mesto u svojoj grupi sa 10 bodova, dva više od Crne Gore koja će nam do kraja kvalifikacija biti najveća pretnja za odlazak na Evropsko prvenstvo i jasno je da će duel Srbije i Crne Gore u Beogradu biti ključan za rasplet ove priče.

Ukoliko sve bude kako očekujemo i Srbija izbori plasman na EP, ''orlovi'' će se na žrebu grupa naći u trećem šeširu.

Tu projekciju je danas na Tviteru objavio hrvatski analitičar Tomislav Globan i prema toj analizi, zajedno sa Srbijom u trećem šeširu bi bile i Albanija, Italija, Holandija, Austrija i Finska.

U prvom šeširu bi bile Nemačka, Portugal, Francuska, Engleska, Belgija i Hrvatska, a u drugom Španija, Mađarska, Švajcarska, Danska, Češka i Škotska. Četvrti šešir bi činile Rumunija, Izrael, Turska, Slovačka, Poljska i Grčka.

Evropsko prvenstvo će biti održano od 14. juna do 14. jula sledeće godine u Nemačkoj, a žreb grupa je zakazan za 2. decembar od 18 časova u Hamburgu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)