MORINJO KUPUJE NA MARAKANI! Zvezdin igrač na meti Rome

Novosti online

11. 09. 2023. u 12:52

Prema pisanju italijanskih medija, trener Rome Žoze Morinjo zainteresovan je za fudbalera Crvene zvezde Jegora Pruceva (20) koji trenutno igra na pozajmici u Celju.

МОРИЊО КУПУЈЕ НА МАРАКАНИ! Звездин играч на мети Роме

Foto: AP

Mladi krilni fudbaler igra fantastično u prvenstvu Slovenije i pomno ga prate skauti kluba s Olimpika.

Kako prenosi portal "Kalčomerkato", šampion Srbije je spreman da razmotri ponudu "vučice", dok bi transfer trebalo da bude realizovan u zimskom prelaznom roku. Ako su navodi Italijana istiniti, uprava Rome je spremna da Crvenoj zvezdi plati 3.000.000 evra za ruskog ofanzivca.

Talentovani Rus stigao je na Marakanu u leto 2022. godine za 900.000 evra iz Sočija. Po svemu sudeći, ovaj transfer srpskog šampiona je bio odlična investicija.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Prethodne sezone Jegor Prucev dobijao je šansu kod trenera Miloša Milojevića, dok je ovog leta pripreme kod novog šefa stručnog štaba crveno-belih Baraka Bahara dočekao povređen, zbog čega i nije dobio ozbiljnu šansu.

Posle dogovora s rukovodstvom Crvene zvezde, Jegor Prucev i njegovi agenti odlučili su da karijeru nastavi na pozajmici u bivšem šampionu Slovenije, Celju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)