"KAO DA JE DOŠAO IZ BETON HALE": Rade Bogdanović u svom stilu komentarisao meč Srbije i Mađarske (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2023. u 08:05

FUDBALERI Srbije su nam još jednom priredili neprijatno iznenađenje. "Orlovi" su izgubili kod kuće od Mađarske 1:2 i pokvarili ovih dana sjajne uspehe srpskih sportista - odbojkašica, odbojkaša, košarkaša, Novaka Đokovića...

КАО ДА ЈЕ ДОШАО ИЗ БЕТОН ХАЛЕ: Раде Богдановић у свом стилу коментарисао меч Србије и Мађарске (ВИДЕО)

FOTO Printskrin/RTS

Još jedno tužno veče zbog izabranika Dragana Stojkovića, ali da se bar malo nasmejemo potrudio se Rade Bogdanović, stručni konsultant RTS-a.

On je na poluvremenu udario po Bugarima, a na kraju meča Srbija - Mađarska na "meniju" su mu bili Mađari. Njegova izjava odmah je postala potpuni hit:

- Ja sam bio frapiran kada sam video napadača Mađarske Adama, koji je ušao i kao da je došao iz 'Beton hale'. On je težak koliko i ja, a ja imam 108 kilograma, pa vi sad vidite. Način naše igre je dosta rizičan, lako nas svi čitaju, ja sam i ranije govorio da u ovom sistemu Mitrović i Vlahović ne mogu da igraju zajedno. Njihov veliki kvalitet je nesporan, ali oni ne mogu zajedno - jasan je bio Bogdanović za RTS uz dodatak:

- Ma, to se i večeras videlo. Mnogi će reći da mogu, da se ne zamere, ali ja svojom glavom garantujem da ne mogu. Ja sam rekao posle Bugarske da je to trebalo da dobijemo, nisam se radovao ovim Mađarima. Ali ajde, ako je trebalo da ovo izgubimo, a da košarkaši sutra pobede, onda neka bude - rekao je Bogdanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)