BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovela najskupljeg fudbalera u istoriji srpskog fudbala

Novosti online

04. 09. 2023. u 10:43

Crvena zvezda je dogovorila dolazak In-Beom Hvanga iz Olimpijakosa za pet miliona evra, što će postati najskuplji posao u istoriji srpskog fudbala.

БОМБА НА МАРАКАНИ: Звезда довела најскупљег фудбалера у историји српског фудбала

Foto: Novosti arhiva/M. V.

Posao bi trebalo da bude zvanično gotov do večeras, do kada je rok za registraciju fudbalera za Ligu šampiona, a Hvang će oboriti dosadašnji rekord Osmana Bukarija kog je Zvezda prošlog leta platila tri miliona evra Gentu.

Hvang je imao odličnu sezonu iza sebe, ali je ovog leta iskazao želju da ode, nakon čeka ga je Olimpijakos odstranio iz ekipe. Za njega je veliko interesovanje pokazala italijanska Atalanta, ali Hvang zbog problema sa ugovorom i papirima nije uspeo da izdejstvuje transfer.

Foto: EPA

 

Zvezda će sumu od pet miliona podeliti u tri rate, a nema procenata od naredne prodaje. Ugovor je potpisan na četiri godine.

Pre Olimpijakosa je nastupao za Rubin Kazanj i Vankuver Vajtkapse.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)