"NEMOJ IGRAČU FAMILIJU DA DIRAŠ!" Igor Duljaj posle Partizan - Nordsjeland

Novosti online

31. 08. 2023. u 23:04

Partizan je eliminisan sa evro-scene, a zbog ružnih povika prema pojedinim igračima crno-belih sa tribina u Humskoj i ne čudi reakcija trenera crno-belih, Igora Duljaja.

НЕМОЈ ИГРАЧУ ФАМИЛИЈУ ДА ДИРАШ! Игор Дуљај после Партизан - Нордсјеланд

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, Partizan je i u revanšu poražen od Nordsjelanda, te je završio evropsku priču na poslednjoj prepreci za Ligu konferencija, o čemu je strateg ekipe iz Humske ovo rekao:

- Veoma teško je posle 5:0 izaći i odigrati ovakvu jednu utakmicu. Igrali smo protiv vrlo kvalitetnog tima. Pričao sam sa kolegom koji vodi Nordsjeland i kaže mi da oni imaju sistem, da su stabilni, u takvoj atmosferi su stvorili mladu, brzu, efikasnu ekipu, koja zna šta hoće... - započeo je trener Partizana i gotovo u dahu dodao:

- I, znate šta, hteli ili ne hteli, mnoge stvari utiču na moje igrače. Čak je uticalo i na mene. Nisam mogao više da slušam kako neko sa tribina vređa nekog igrača. To je mnogo ružno. Ako hoćeš da pozdraviš igrača, dođi (na utakmicu). Pa, nemoj da mu diraš familiju, oca... moga, bilo koga, to je mnogo ružno. Nije opravdanje, pobedio je bolji tim, kolegi svaka čast. Nas čeka utakmica u nedelju, a pobedio je mnogo bolji tim, bolji igrači - istakao je Igor Duljaj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)